lukoil-banenr

Nissan face moda – CrossCabriolet

Pilot Autoexpert

Nissan vine la Los Angeles cu o inovatia in industira auto ?i inaugureaza o noua nisa: cea a crossoverelor decapotabile. Primul SUV cabriolet cu tractiune integrala din lume, dezvoltat pe baza lui Murano.
Zvonuri despre o versiune decapotabila a lui Nissan Murano au aparut in pressa inca de acum doi ani, Nissan a promis primul SUV cu acoperis rabatabil si s-a tinut de cuvant. Constructorul japonez va expune in premiera mondiala la Salonul Auto de la Los Angeles mult anticipatul Murano CrossCabriolet.
Varianta decapotabila a primului SUV decapotabil va putea gazdui 4 persoane si un portbagaj suficient pentru sacii lor de golf, chiar si atunci cand acoperisul este rabatat, nu se specifica nimic despre acoperis – acesta fiind, cel mai probabil, textil, din ratiuni de lipsa de spatiu si dimensiuni. Potrivit oficialilor japonezi SUV-ul va fi echipat cu o singura versiune de motorizare, propulsorul V6 pe benzina, de 3.5 litri, capabil sa livreze 256 de cai putere.
Fiind o noua ni?a a industii auto, noul modelul de la Nissan va fi produs intr-un numar redus de exemplare, pentru a sublinia caracterul exclusivist. Din pacate , Murano CrossCabriolet nu va ajunge pe Batranul Continent, doar showroom-urile din Statele Unite urmand sa primeasca modelul.

 

Comentarii