lukoil-banenr

Nissan GT-R by Vilner cunoscut drept GT-R China Edition

Din moment ce clientul care a comandat companiei de tuning bulgare Vilner un Nissan GT-R modificat, imediat a apărut cea mai fascinantă variantă posibilă. Clientul este din Asia, 2012 e calindaristic anul dragonului, respectiv, nu miră radical faptul că godzila japoneză primeşte mai multe elemente inspirate de adevăraţi dragoni chinezi.

Pilot Autoexpert

Exteriorul e îmbrăcat într-o folie mată, de culoare albă, destul de incitant pentru a trece la interior, acolo viitorii pasageri vor descoperi o fascinantă lume ce îmbină negrul cu roşul şi inserţii de piele cu cele de alcantara.

Din meniul special pregătit de maestrii de la Vilner nu lipsesc nici ornamentele realizate din fibră de carbon, lista fiind completată de accentele din piele cusute sub forma unor solzi de dragon şi, de dragonul „propriu-zis” apărut la nivelul plafonului – acelaşi detaliu regăsindu-se, de asemenea, şi la nivelul portbagajului.

Pachetul magic semnat de celebra companie de tuning include de-aceasta dată şi câteva îmbunătăţiri tehnice, Nissan-ul GT-R alegandu-se după tratamentul suferit cu un total de 530 cai putere.

Comentarii