lukoil-banenr

Nissan GT-R continuă să fie un model sport de reper în clasa sa, în ciuda vărstei ”înaintate”. Iar pentru ai reda o nouă suflare, producătorul nipon lansează mai multe versiuni printre care și Gold Edition!

Pilot Autoexpert

Zvonurile despre lansarea unui nou model GT-R în 2015 se pare că nu s-au adeverit. Actualul sportcar se vinde destul de bine iar japonezii continuă să se bucure de succes. Nissan GT-R fiind mașina cu cel mai bun raport preţ/performanţă pe piaţă! Totuși, niponii vin să-i dea o gură de aer proaspăt modelului lansând mai multe versiuni. Astfel, Nissan GT-R primește patru versiuni personalizate printre care Premium cu un plus de 5 CP şi jante de 20 de inch în diametru.

Versiunea Black Edition se remarcă cu scaune recaro și spoiler spate din fibră de carbon. Pentru aniversarea a 45 de ani de GT-R, este oferită varianta Gold Edition, produsă în serie limitată la doar 30 de exemplare. Maşina dispune de o vopsea individualizată denumită Silica Brass şi tăbliţe aurite cu VIN codul maşinii ştanţat. Ultima pe listă se regăseşte versiunea Nismo cu 600 CP şi un cuplu motor de 651 Nm! Prețul de pornire al unui Nissan GT-R în SUA începe de la 101 770 $ USD!

2016_nissan_gtr_04

2016_Nissan_GT_R_MSRP_Chart

2016_nissan_gtr_02

2016_nissan_gtr_03

Comentarii