lukoil-banenr

Nissan GT-R

Până la dezvăluirea fizică, care va avea loc în data de 2 decembrie 2011 cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo, noi îți putem spune că propulsorul V6 bi-turbo de 3,8 litri este mai economic decât versiunea precedentă, în timp ce performanțele acestuia au crescut la 542 de cai putere și 632Nm cuplu motor.

Pilot Autoexpert

De asemenea, inginerii niponi au îmbunătățit timpii de schimbare a treptelor de viteză, au înlocuit suspensiile originale cu un ansamblu asimetric asemănător celui folosit de mașinile de curse și au reușit să mărească semnificativ rigiditatea structurală a caroseriei și șasiului.

Dintre toate echipamentele opționale anunțate de Nissan până acum, frânele carbo-ceramice de ultimă generație reprezintă din punctul nostru de vedere singurul motiv cu adevărat bun pentru a da niscai firfirei peste prețul de bază al lui Godzilla.

Totuși, modificările anunțate pentru versiunea actualizată a lui GT-R nu se termină aici – constructorul japonez împreună cu cei de la NordRing au dezvoltat pachetul de performanță Track Pack, care include scaune și suspensii sport, jante din aliaj de aluminiu Rays și diverse uprgrade-uri aerodinamice.

În urma acestor îmbunătățiri substanțiale, producătorul auto din Țara Soarelui Răsare a declarat că sprintul de la 0 la 100km/h poate fi efectuat în numai 2,72 de secunde de versiunea reactualizată a lui GT-R R35.

Comentarii