lukoil-banenr

Modificările vizuale ale lui Juke facelift sunt adoptarea unei grile în formă de V în linia familiei Nissan şi un logo Nissan ceva mai mare. Semnalizatoarele laterale sunt încorporate acum în carcasele oglinzilor laterale, jantele au 18 inch şi un design în două culori, iar spoilerul faţă a fost redesenat discret.

Pilot Autoexpert

Mai există modificări la fel de discrete la nivelul blocurilor optice frontale, precum şi al stopurilor. Linia generală şi profilul modelului Juke facelift rămân însă neschimbate. În portbagaj, Nissan Juke a adoptat o podea falsă ceea ce a permis mărirea volumului de la 250 la 350 litri pentru modelele cu tracţiune faţă.

Nissan-Juke-20

La interior, Juke facelift îşi păstrează dimensiunile compacte, iar versiunile de top beneficează de un pachet ce permite personalizarea habitaclului şi a unor elemente exterioare. Proprietarul poate alege un set de culori prestabilite pentru jante, grila radiatorului şi pentru cusăturile tapiţeriei sau inserţiile din interior.

Singura noutate în gama de motoare constă în introducerea propulsorului 1.2 DIG-T de 115 CP, motor preluat de la fratele mai mare, Nissan Qashqai.

Nissan Juke facelift va debuta pe pieţele europene în vara acestui an.

Nissan-Juke-10

Nissan-Juke-15

Nissan-Juke-17

Nissan-Juke-19

Nissan-Juke-27

Nissan-Juke-29

Comentarii