lukoil-banenr

Nissan Juke Nismo

Versiunea de performanta a crossoverului nipon vine cu un pachet aerodinamic special si un kit de performanta pe masura numelui Nismo.

Pilot Autoexpert

La exterior, japonezii ofera spoilere fata si spate redesenate, praguri laterale mai late, un eleron pozitionat pe hayon si o grila frontala modificata. In final, niponii propun un set de jante speciale de 18 inch din aluminiu. Nissan nu a uitat nici de interior. Aici, clientii lui Juke Nismo se vor bucura de pedale si scaune sport, de instrumente de bord modificate, iar logo-ul Nismo va putea fi zarit pe mai toate accesoriile.

Sub capota, japonezii au decis sa pastreze acelasi motor de 1.6 litri cu injectie directa, insa in comunicatul de presa nu se pomeneste nimic despre puterea pe care acesta o va oferi. Exista totusi voci care spun ca Juke Nismo va livra 188 de cai putere si 240 Nm.

Tot la capitolul mecanic, crossoverul de performanta va dispune de o suspensie mai tare si de un control al tractiunii imbunatatit. Noul Nissan Juke Nismo va fi disponibil pe piata din Europa incepand cu luna ianuarie a anului viitor.

Comentarii