lukoil-banenr

Nissan la Salonul de la Geneva

Nissan a anunţat că va prezenta, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, patru concepte, dintre care două vor fi în premieră mondială.

Pilot Autoexpert

Unul dintre acestea este Nissan Invitation, al cărui design prefigurează un nou model de serie care va fi lansat în Europa anul viitor. Invitation, care vine cu multe inovaţii în clasa lui – Around View Monitor şi Nissan Safety Shield sunt două dintre cele mai importante – se va alătura lui Juke şi lui Micra în segmentul B. Cât despre cealaltă premieră mondială, producătorul doreşte să păstreze silenzio stampa.

Alte două concepte îşi vor face debutul european în cadrul Salonului din martie. Unul dintre ele este versiunea electrică a lui NV200. e-NV200 se doreşte a fi lider în domeniul autovehiculelor cu zero emisii, după succesul lui LEAF.

Cea de-a patra prezenţă importantă la standul Nissan va fi conceptul Juke NISMO, pe care l-am văzut deja la Tokyo în decembrie 2011 şi care va aduce un plus de caracter şi de sportivitate crossoverului de clasă B.

Pe lângă cele patru anunţate, producătorul a promis că multe dintre exemplarele expuse la stand vor prezenta modificări minore pentru modelele lansate în 2012 sau vor fi prezentate în versiuni speciale.

Dacă ai în plan o vizită pe la Geneva anul acesta, merită să le faci o vizită. Dacă nu pentru cele de mai sus, atunci măcar pentru GT-R, supercarul care continuă să surprindă.

Comentarii