lukoil-banenr

Nissan a prezentat în cadrul salonului auto american noua generație a sedanului Maxima. Niponii din cadrul companiei declară că noul model nu este un simplu sedan ci un sportcar cu patru portiere!

Pilot Autoexpert

Noul Nissan Maxima a fost deconspirat cu mult timp înaintea prezentării oficiale însă toate detaliile tehnice au fost făcute publice abia acum. Sub capotă se regăsește o unitate pe benzină de 3,5 l volum ce dezvoltă 300 CP. Deși puterea motorului ne-ar duce la ideea că mașina ar avea un consum mare, producătorul declară că acesta este mic, doar 7,8 l pentru 100 de km parcurși.

nissan-maxima-new-30

Designul mașinii preia formele conceptului Sport Sedan prezentat în 2014 în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Chiar dacă noul Nissan Maxima se remarcă mai mult cu linii fluide ale caroseriei, niponii s-au străduit să-i confere un aspect mai agresiv subliniind caracterul sport al maşinii. La interior, aceleași linii, materiale de finisare de calitate înaltă, dar și scaune sport cu susţinere laterală sporită.

Nissan Maxima dispune de un nou sistem multimedia asistat de un monitor touchscreen de 8 inch. La capitolul sisteme și gadgeturi noua Maxima se poate lăuda cu tehnologii ca sistemul de cruise control adaptiv, sistemul de frânare automată în caz de urgenţă și sistemul de monitorizare a zonelor moarte ”Blind Spot Detection”.

Noul model va fi disponobil în showroom-urile dealerilor oficiali începând cu vara anului curent iar prețul de listă în SUA începe de la 32.410$.

nissan-maxima-new-28

nissan-maxima-new-27

nissan-maxima-new-24

nissan-maxima-new-22

nissan-maxima-new-21

nissan-maxima-new-15

nissan-maxima-new-13

nissan-maxima-new-9

nissan-maxima-new-7

nissan-maxima-new-6

nissan-maxima-new-3

nissan-maxima-new-2

Nissan-Maxima-16-14

Nissan-Maxima-16-13

Nissan-Maxima-16-12

Nissan-Maxima-16-8

Nissan-Maxima-16-7

Nissan-Maxima-16-5

Nissan-Maxima-16-4

Nissan-Maxima-16-3

Nissan-Maxima-16-1

Comentarii