lukoil-banenr

Nissan Note, revizuit discret

Modelul Note care este fabricat de Nissan în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord a fost îmbunătăţit discret pentru anul 2012. Astfel, la exterior, Nissan Note din gama Acenta se va distinge prin noile jante de 16 inci în două nuanţe în locul celor simple şi de 15 inci existente până acum.

Pilot Autoexpert

Ar mai fi de menţionat carcasele oglinzilor retrovizoare care lasă impresia că sunt cromate şi forma proiectoarelor frontale uşor retuşată.

La interior, scaunele au fost îmbunătăţite şi au primit cusături albastre, iar unele comenzi sunt oferite standard pentru această versiune: de exemplu, senzorii care declanşează automat ştergătoarele de parbriz şi farurile.

Cei care aleg un Nissan Note cu nivelul de echipare N-TEC+ vor beneficia de aceleaşi modificări ca şi în cazul Acenta, dar vor primi în plus senzori de parcare şi geamuri cu nuanţe fumurii pentru partea din spate. La interior, sistemul de navigaţie va putea fi controlat prin touch-screen şi va oferi posibilitatea conectării prin USB sau Bluetooth.

Din punct de vedere tehnic, lucrurile nu se vor schimba. Prin urmare, Nissan Note va utiliza în continuare unul dintre cele două motoare benzinare de 1.4 litri şi 1.6 litri sau varianta diesel de 1.5 litri.

Comentarii