lukoil-banenr

Nissan Pivo 3

La Salonul Auto de la Tokyo, Nissan s-a decis să-l introducă pe conceptul Pivo 3. Dacă îţi propui să-l măsori în lungime, vei constata că are mai puţin de trei metri, iar dacă te vei apuca să-i cauţi motoarele electrice, ar trebui să ştii că acestea sunt integrate în fiecare roată.

Pilot Autoexpert

Dincolo de portierele care se deschid ca la un monovolum pentru a permite un acces facil, la interior vei găsi multă piele premium care îmbracă elegant diverse elemente, inserţii metalice şi un instrumentar digital. De asemenea, vei vedea că designerii au plasat scaunele în stilul unui McLaren F1, dar parcă acestea nu par să fie prea confortabile.

Momentan, nu au fost anunţate informaţii despre specificaţiile tehnice, dar cei de la Nissan au precizat că noul concept va fi înzestrat cu sistemul Automated Valet Parking, care îi va permite maşinii să îşi găsească un loc de poposire fără ajutorul şoferului. Nu te grăbi să spui că sunt deja şi maşini de serie care ştiu să facă asta, pentru că Pivo 3 mai ştie să facă ceva – prin intermediul unei aplicaţii pentru smartphone, modelul poate să revină la tine ca un câine care vine la stăpânul lui.

Sursa: TOPGEAR

Comentarii