lukoil-banenr

Nissan prezintă conceptul Invitation

Nissan a prezentat astăzi primele fotografii oficiale cu un concept nou, pe care îl vom vedea la Salonul Auto de la Geneva. Acesta a fost denumit Invitation şi prefigurează viitoarea generaţie a unui model compact destinat în special pentru piaţa din Europa. În segmentul hatchback, noul model va fi comercializat alături de Micra şi Juke.

Pilot Autoexpert

Este posibil ca acesta să întruchipeze viitoarea generaţie a modelului Nissan Note, dar este confirmat oficial faptul că un nou model în segmentul B va apărea în oferta niponilor de anul viitor.

Acum, noi vom insista asupra conceptului Invitation. Despre el, cei de la Nissan spun că îmbină designul dinamic şi tehnologiile utilizate pentru siguranţă, reducerea emisiilor poluante şi a consumului de carburant.

La exterior, conceptul se distinge printr-un caracter distinctiv care a fost denumit la nivel intern ″Squash Line″. Şansele sunt slabe ca interiorul perfect pentru un concept să îşi păstreze formele pe care le vedem în fotografiile de mai jos şi în cazul versiunii de serie. Din punct de vedere tehnic nu au fost anunţate alte detalii în afară de faptul că valoarea emisiilor de dioxid de carbon va fi mai redusă de 100 g/km.

Din punct de vedere tehnologic, conceptul va fi echipat cu mai multe sisteme, printre care se va afla AVM (Around View Monitor) sau Nissan Safety Shield Technologies. Acestea îi voi permite şoferului să interacţioneze cu mediul înconjurător şi să ştie ce se întâmplă în jurul maşinii lui, potrivit celor de la Nissan.

Vom reveni cu mai multe detalii după ce modelul va fi lansat în martie, la Geneva. Până una alta, dacă tot este numele conceptului Invitation… iată fotografiile.

Comentarii