lukoil-banenr

Nissan prezintă Pathfinder şi Navara după facelift

Pilot Autoexpert

Cu ocazia Salonului Auto Geneva 2010, Nissan va prezenta şi versiunile facelift ale lui Pathfinder şi Navara.  Nissan Pathfinder şi Navara facelift aduc modificări destul de mici la nivel exterior, doar grila frontală, mai impozantă, în spiritul celei de pe noul Nissan Patrol, indicând ceva nou.
Cei care chiar cunosc modelele în detaliu vor mai remarca spoilerele frontale şi stopurile uşor redesenate, precum şi jantele cu un nou design sau noua gamă coloristică pentru caroserie. La interior, consola centrală este uşor redesenată, dar se remarcă o îmbunătăţire semnificativă a materialelor şi calităţii, precum şi o listă mai bogată de echipamente standard, care privilegiază confortul.

Nouă este şi motorizarea realizată împreună cu Renault şi care, de altfel, a fost deja anunţată ca premieră absolută pe noile modele Infiniti diesel. Este vorba despre un V6 dCi de 3.0 litri, cu 238 CP şi 550 Nm, care se va alătura motorului cu patru cilindri 2.5 dCi. Acesta afost optimizat, puterea maximă ajungând la 190 CP (plus 19 CP), iar cuplul maxim la 450 Nm (plus 47 Nm), în timp ce consumul mediu este acum de 8,4 litri/100 km (cu 0,1 litri/100 km mai puţin), iar emisiile CO2 sunt de 224 g/km (faţă de 264 g/km înainte).

Via Promotor.ro

 

Comentarii