lukoil-banenr

Nissan Resonance prefigurează cum va arăta viitorul Murano

Pilot Autoexpert

Conceptul Resonance reprezintă un crossover cu design sportiv despre care mai multe surse neoficiale susţin că ar putea fi viitorul Murano. În comunicatul de presă publicat de japonezi, Resonance este descris ca fiind un deschizător de drum pentru o nouă filosofie de design, destinată crossover-elor.

Desenat de studioul de design Nissan America, sub îndrumarea şefului departamentului de creaţie Shiro Nakamura, noul Resonance promovează o linie frontală sub forma literei V, inspirând ideea de mişcare alături de blocurile optice sub formă de bumerang. Caroseria vopsită în culoarea Flare Orange este completată de un set de jante din aluminiu de 22 de inch.

Habitaclul noului concept Nissan mizează pe un aer futurist, inspirat de designul nou şi de consola centrală, care găzduieşte sistemul multimedia. Iluminarea graduală de tip LED, inserţiile din lemn şi piele precum şi acoperişul vitrat contribuie la insuflarea unei senzaţii premium.

Pentru capitolul tehnic al conceptului Resonance, inginerii Nissan au ales un motor V6 de 2.5 litri pe benzină, alăturat unei unităţi electrice şi unei transmisii CVT Xtronic de ultimă generaţie.

Comentarii