lukoil-banenr

În luna ianuarie a anului 2018, casa de licitaţii BHauction va scoate spre vânzare un Nissan Skyline GT-R V-Spec II Nür, cu anul de producţie 2002, care numără la bord doar 10 km de parcurs. Licitaţia va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Tokyo.

Pilot Autoexpert

Pe lângă faptul că acest coupe sport are un parcurs incredibil de mic, el se prezintă şi într-o versiune extrem de rară, asamblată într-un tiraj de doar 1.000 de exemplare, care poartă denumirea de Nür. De modelul de bază versiunea specială se diferă printr-o suspensie mai joasă şi mai rigidă, un sistem de tracţiune integrală resetat, un şir de elemente aerodinamice auxiliare ale caroseriei, capotă din carbon şi un cronometru capabil să calculeze timpul de accelerare şi să-l prezinte în formă de grafic pe display-ul de pe consola centrală.

Nissan Skyline GT-R V-Spec II Nür, este echipat din uzină cu un propulsor V6 cu capacitatea cilindrică de 2.6 litri, înzestrat cu o turbosuflantă, ce dezvoltă în stoc 280 de cai putere. Sportcarul nipon  foloseşte o cutie mecanică cu şase trepte şi este capabil să atingă viteza maximă de 300 km/h.

Preţul cerut pentru acest bolid practic nou, la moment nu este anunţat.

Comentarii