lukoil-banenr

Noile Carrera 4 și 4S au fost dezvăluite „accidental”

A devenit deja un clișeu ca toate marile premiere din industria auto să fie precedate de o serie de informații și fotografii mai mult sau mai puțin oficiale, aparent „scăpate” pe internet fără intenție. Porsche nu se desminte și urmează rețeta cu noile Carrera 4 și Carrera 4S, programate să debuteze pe 27 septembrie în cadrul Salonului Auto de la Paris, dar care au apărut deja pe mai multe site-uri de specialitate în imagini ce par 100% veridice.

Pilot Autoexpert

Disponibile atât în varianta de caroserie coupe cât și cabriolet, Carrera 4 și 4S se vor diferenția de surorile cu tracțiune spate doar privite din spate, unde iese în evidență inscripția cormată cu numele modelului și banda reflectorizantă de culoare roșie ce unește stopurile.

Asemenea modelelor cu tracțiune spate, Carrera 4 va avea două evacuări ovale, pe când mai puternicul Carrera 4S se va evidenția prin cele patru evacuări rotunde.

Nu sunt disponibile încă informații oficiale privind modificările tehnice ale platformei AWD, dar cel mai probabil, modelele cu tracțiune integrală vor avea o suspensie față diferită care va adăuga ceva kilograme în plus la masa mașinii.

Motoarele vor fi aceleași cu cele ale modelelor cu tracțiune spate.

Așadar, Carrera 4 se va baza pe aportul unui boxer în șase cilindri de 3,4 litri, ce va dezvolta 350 CP la 7.400 rot/min și 390 Nm la 5.600 rot/min, în timp ce Carrera 4S va folosi o motorizare de 3,8 litri cu aceeași configurație, capabilă de 400 CP la 7.400 rot/min și 440 CP la 5.600 rot/min.

Comentarii