lukoil-banenr

Germanii, mai în taină, dar îşi fac primile idei pentru succesorul actualei generaţii a modelului BMW Seria 3, iar aici este inclus şi M3-ul! Ce am reuşit până acum să aflăm este faptul că noul model va purta codul de caroserie G20, iar M-ul va pune pe asfalt 500 de cai putere. 

Pilot Autoexpert

Acest plus de putere de aproximativ 70 de cai putere va fi posibil datorită unor intervenţii efectuate asupra motorului care presupune instalarea unor două turbo-suflante electrice dar şi a sistemului de injencţie cu apă în galeria de admisie a unităţii în şase cilindri.

Nici una şi nici alta nu sunt o noutate absolută în materie de tehnologii dar au şanse să devină o premieră pentru automobilele produse în serie. Chiar dacă noul motor se va dovedi a fi mult mai puternic şi mai eficient, totuşi, constatăm cu regret că nu vom mai întâlni în curând motoare aspirate natural care să îţi dea fiori doar la o rotaţie de cheie în contact…

Lăsând nostalgia la o parte, trebuie să vă mai spunem că viitoarea generaţie BMW Seria 3 vine cu îmbunătăţiri importante, cum ar fi sistemul de tracţiune integrală revizuit, noi motorizări în trei şi patru cilindri, noi versiuni hybrid, dar şi jante fabricate din aliaj de carbon!

Comentarii