lukoil-banenr

În sfârșit s-a produs minunea! După mai multe teasere și intrigi lansate pe internet, iată că la Detroit Motor Show, niponii de la Honda au prezentat noua Acura NSX!

FLYONE

Japonezii au o misiune extrem de dificilă, iar după 10 ani de așteptare nu au loc la dezamăgiri! Fanii mărcii au așteptat cu nerăbdarea noua generație iar între timp concurenții au reușit să se impună pe piață.

diselok

Așadar, noua Acura NSX vine cu tehnologie inovatoare care presupune tocmai patru motoare! Trei sunt electricie iar unul pe benzină, un V6 twin-turbo! Se presupune că acesta va livra peste 500 CP! Apropo, tracțiunea este integrală și inovatoare, astfel, două dintre cele trei motoare sunt pe axa față și oferă tracțiune punții respective, iar al treilea împreună cu cel pe benzină sunt la dispoziția puntei spate! Cei de la Honda au dat și un nume acestei tracțiuni – Sport Hybrid Super Handling All-Wheel Drive!

By the way, pentru a face față noii tehnologii, Acura NSX va dispune de tocmai 10 radiatoare iar unul este destinat cutiei de viteze cu 9 trepte și dublu ambreiaj!

Ţinuta de drum impecabilă este asigurată de o suspensie performantă cu patru moduri de rulare printre care Quiet, Sport și Track! Al patrulea mod pune în funcțiune toate motoarele electrice pentru un sprint mai bun până la prima 100 km/h! Încă nu au fost anunțate performanțele mașinii dar niponii au declarat că îi vad ca și concurenți pe Audi R8, Porsche 911 și Ferrari 458 Italia! Declarație îndrăzneață dacă iai în calcul că prețul de pornire pentru acest model începe de la 150.000 USD!

acura-nsx-11

acura-nsx-10

acura-nsx-9

acura-nsx-7

acura-nsx-2

acura-nsx-3

acura-nsx-5

acura-nsx-8

acura-nsx-4

Comentarii