lukoil-banenr

Noua generaţie Honda NSX va fi mai scump decât Nissan GT-R

În prezent, Nissan GT-R este unul dintre cele mai performante supercaruri, dar şi unul dintre cele mai accesibile. Preţul său îl face cea mai interesantă propunere pentru pasionaţii modelelor de performanţă. Această caracteristică pare că nu se va schimba nici după ce va fi lansată noua generaţie a supercarului Honda NSX.

Pilot Autoexpert

Chris Martin, purtătorul de cuvânt al diviziei americane Honda, a declarat că nu vor fi făcute detalii despre preţul lui NSX în viitorul apropiat, însă estimările departamentelor Honda anunţă un preţ ceva mai mare decât cel al rivalului său japonez. Aşadar, Honda NSX va fi mai scump decât Nissan GT-R. Asta înseamnă că ar putea sări pragul de 100.000 de euro.

Pentru a completa această declaraţie, acelaşi Chris Martin a ţinut să precizeze că ”automobilul va fi o adevărată minune tehnologică.”

Noua generaţie Honda NSX va fi gata să intre în producţie tocmai în 2015, de asamblarea sa urmând să se asigure uzina americană din Marysville, Ohio. NSX va fi un model crucial pentru japonezi şi un adevărat model istoric. Va fi primul automobil sport construit manual în afara Japoniei.

Despre noul supercar Honda se cunoaşte că propulsia îi va fi asigurată de un ansamblu hybrid, compus din mai multe motoare electrice şi o unitate convenţională, amplasată central. Resursele acestui ansamblu hybrid, pentru o ţinută de drum impecabilă, vor fi transmise ambelor punţi.

Comentarii