lukoil-banenr

Noua generație a celebrului model Porsche 911 va debuta oficial în luna noiembrie, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, iar comercializarea va da start la începutul anului 2019. La început, constructorul german va propune doar variantele Carrera și Carrera S, în timp ce versiunile Turbo și Turbo S vor fi disponibile în a doua jumătate a anului viitor.

Pilot Autoexpert

Noul Porsche 911 va primi o platformă tehnologică proiectată de la zero, arhitectură pe care o vom vedea ulterior, într-o versiune modificată și pe noul Audi R8, dar și pe succesorul lui Lamborghini Huracan. Așa cum și se presupunea, inginerii companiei au pregătit o platformă fabricată din aliaje ușoare și materiale combinate, astfel încât masa totală a viitorului 911 să rămână de circa 1.430 de kilograme, adică egală cu masa actualului 911 Carrera.

La capitolul design, viitoarea generație Porsche 911 nu o să ofere schimbări majore. Conform primelor informații oferite, nemții vor redesena spoilerele, vor modifica desenul luminoas a blocurilor optice și vor adăuga o serie de elemente aerodinamice. Dimensiunile vehiculului la fel vor crește, iar sirse apropiate companiei speculează că noua generație 911 va avea o lungime mai mare cu circa 20 de mm comparativ cu versiunea actuală.

Interiorul viitorului Porsche 911 va avea integrat un instrumentar de bord complet digital, dar și un nou sistem de infotainment cu eran tactil.

Versiunea 911 Carrera, va pune miza pe același motor în șase cilindri de 3.0 litri volum, iar puterea pe care o dezvoltă ar urma să crească până la 390 CP în comparație cu 370 CP pentru modelul actual. În același timp, versiunea 911 Turbo S ar urma să ofere un total de tocmai 600 de cai putere.

Comentarii