lukoil-banenr

Englezii de la Land Rover tocmai au prezentat noua generație a modelului Range Rover Sport. Cea mai importantă modificare care se anunță încă de pe acum este renunțarea la motorul de 2.0 litri pe motorină.

Pilot Autoexpert

În locul acestuia va veni un V6 Twin-Turbo, astfel că unul dintre cele mai populare modele din gama producătorului va avea mai multe șanse pentru a lupta la egal cu rivalii din segment. Noul motor va avea un volum de 3.0 litri și contrar unor temeri va fi mai puternic și mai prietenos cu mediul înconjurător!

Propulsorul cu șase cilindri dezvoltă 249 de cai putere și 600 Nm de cuplu motor, care vor accelera SUV-ul de la zero la prima sută la oră în numai 7.9 secunde, față de 8.3s cât ar dura exercițiul cu același model, dar cu motorul de 2.0 litri.

RR Sport va fi echipat și cu câteva sisteme de siguranță și asistență noi (ori îmbunătățite), cum ar fi Adaptive Cruise Control cu functia Steering Assist, High Speed Emergency Braking sau Predictive Energy Optimization, unde cel din urmă alege cel mai eficient traseu ori de câte ori alegi o destinație nouă în sistemul de navigație.

Comentarii