lukoil-banenr

Noua Kia Sorento a fost prezentată publicului european în luna septembrie a anului 2014, în cadrul Salonului Auto de la Paris, iar acum a venit rândul ca această să îşi facă debutul oficial şi în Moldova! A treia generație a SUV-ului coreean își va face apariția în luna Martie!

Kia Sorento anunţă zile grele concurenţilor săi Hyundai Santa Fe și Chevrolet Captiva. Noul model a crescut în lăţime şi lungime dar a redus din înălţime, însă cel mai important este ampatamentul maşinii care a crescut şi el cu 80 de mm, oferind acum mai mult spaţiu interior pentru cei şapte pasageri. Odată cu spațiul util pasagerilor, s-a mărit și volumul portabgajului, acesta fiind acum de 605 l sau cu 90 de litri mai mult decât la vechea generație. Această capacitate poate creşte dacă se renunţă la bancheta spate, disponibilă cu o rabatare în proporție de 40/20/40.

FLYONE

Kia-Sorento-5

Noua Sorento vine cu materiale mai calitative la interior dar și multe gadgeturi disponibile, lucru care ne face să credem că cei de la Kia se mișcă încet, dar sigur, spre segmentul premium. Printre motorizările disponibile în Moldova, se numără un benzinar de 2,4 l volum și 190 CP iar gama diesel este reprezentată de un diesel de 2,2 l volum care acum livrează 200 CP. Astfel, benzinarul pornește de la 26.000 euro iar cutia de viteze va fi una manuală etajată în 6 rapoarte. Dacă vă doriți o cutie de viteze automată, va trebui să scoateți din buzunar încă 1000 euro! Cei care își doresc o mașină mai luxoasă cu mai multe gadgeturi și tapițerie din piele, pot opta pentru versiunea Premium care începe de la 38.000 euro.

diselok

kia-sorento-2015-europe-photos-7

Adepţii mașinilor diesel vor trebui să scoată 27.500 euro pentru o mașină cu cutie de viteze manuală și să plătească încă 1000 euro pentru cutia automată. Versiunea de top, Premium pornește de la 39.500 euro și oferă standard transmisia automată și tapițerie din piele sau dacă vreți, primiți o mașină full option cu toate opţiunile disponibile inclusiv sistem de navigare!

 

Comentarii