lukoil-banenr

Noua Toyota Corolla – „Entuziasmaţi-vă!”

Pilot Autoexpert

În luna ianuarie a acestui an, japonezii de la Toyota au prezentat la Salonul Auto de la Detroit conceptul Furia, o premieră menită să anticipeze designul viitoarei generaţii Corolla. Best-seller-ul gamei Toyota, responsabil pentru cele mai mari volume din ultimele decenii, se pregăteşte să predea ştafeta unui urmaş demn de rezonanţa numelui.

Noua Toyota Corolla va sosi chiar luna viitoare, în data de 6 iunie, cu ocazia unui eveniment special, pe care japonezii nu îl vor organiza în ţara natală, ci în California, Statele Unite fiind una dintre cele mai importante pieţe pentru modelul compact.

Acum însă, înainte de a ne prezenta versiunea de serie, Toyota ne prezintă un prim teaser al modelului. Imaginea trădează designul stopului şi indicativul S. Alături de primul teaser, Toyota a publicat şi câteva rânduri: „Pregătiţi-vă să faceţi cunoştinţă cu noua Toyota Corolla. Entuziasmaţi-vă pentru ziua de 6 iunie. Entuziasmaţi-vă cu adevărat…”.

Toyota promite o nouă generaţie mai incitantă decât actuala, mizând pe un design ceva mai agresiv, asemănător cu cel al actualului Auris.

Comentarii