lukoil-banenr

Noul BMW M6 Cabrio pare gata de debut!

Din fericire pentru noi, debutul viitorului model bavarez de performanta se afla la doar un singur pas distanta. Sau cel putin asa reiese din urmatoarea fotografie.

Pilot Autoexpert

Dezvaluit in urma cu aproximativ un an, noul BMW Seria 6 Convertible se pregateste sa primeasca si o versiune de inalta performanta, ce poarta (ca de fiecare data, de altfel) semnatura inginerilor diviziei M. Din pacate, data debutului oficial ramane un simplu mister la acest moment, insa ceva ne face sa credem ca viitorul model va fi dezvaluit in premiera mondiala peste numai o luna, in cadrul Salonului Auto de la Detroit.

La fel ca si recent-lansatul BMW M5 F10, viitorul M6 Convertible ar trebui sa se bucure de serviciile unui propulsor V8 de 4.4 litri care, cu ajutorul a doua turbine uriase, produce nu mai putin de 560 cai putere si 680 Newton-Metri – cifre arhisuficiente pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in mai putin de 4.5 secunde.

De asemenea, din meniul tehnic nu vor lipsi nici tractiunea spate, transmisia automata cu sapte trepte si dublu ambreiaj, suspensia modificata sau sistemul performant de franare. Din punct de vedere estetic, mult-asteptatul BMW M6 Convertible se va remarca printr-un plus de agresivitate – comparativ cu versiunea standard, conferit de noul kit aerodinamic (compus din spoiler fata cu prize uriase de aer, spoiler spate cu difuzor inclus si aripi fata modificate) si jantele pe 19 sau 20 inci.

Comentarii