lukoil-banenr

Noul BMW Seria 6 Gran Coupe isi face aparitia in primele imagini reale

Sau, intr-o alta ordine de idei, aceasta este prima si singura ta sansa de a admira in toata splendoarea sa ultima creatie a bavarezilor de la BMW. Nu de alta, dar noul Seria 6 Gran Coupe va debuta pe cele mai importante piete din Europa abia la mijlocul anului viitor.

Pilot Autoexpert

Dezvaluita la inceputul acestei luni, ultima creatie a constructorului bavarez reprezinta in esenta un Seria 6 Coupe cu doua usi si doua locuri (plus unu) in plus. Ceea ce nu este neaparat un lucru rau. In plus, in comparatie cu modelul mentionat anterior, lungimea a crescut cu aproximativ 111 milimetri, ampatamentul total urcand pana la pragul celor 2.968 milimetri – indeajuns pentru ca pasagerii spate sa se bucure de tot confortul din lume.

In ceea ce priveste aspectul tehnic, viitorii clienti vor avea dispozitie trei motorizari – dintre care doua pe benzina si unul pe motorina. Pentru inceput, modelul 640d ascunde sub capota un propulsor de trei litri care, cu ajutorul a doua turbine uriase, livreaza celui aflat la volan nu mai putin de 313 cai putere si 630 Newton-Metri. Mai departe, versiunea 640i se bucura de serviciile unei unitati turbo cu sase cilindri in linie, de trei litri si 320 cai putere.

Ultimul, dar nu cel din urma, noul BMW 650i Grand Coupe este propulsat catre gloria absoluta de un magnific V8 twin turbo de 4.4 litri, ce produce undeva in jurul a 450 cai putere si 650 Newton-Metri. Multumita acestor cifre, acul vitezometrului indica atingerea celor 100 km/h dupa numai 4.5 secunde, viteza maxima fiind si de aceasta data limitata la 250 km/h.

Noul BMW Seria 6 Grand Coupe va fi disponibil in Romania la un pret de 67.400 euro – TVA-ul nu este inclus.

Comentarii