lukoil-banenr

Citroen C4 Cactus a fost modelul care i-a uimit pe toţi prin tehnologia revoluţionară numită Airbumps. Deşi a fost un model care a folosit un design neobişnuit, acesta a fost primit de către public cu braţele deschise.

Pilot Autoexpert

Ei bine francezii au anunţat recent, că pe data de 26 octombrie, la numai o zi după Salonul Auto de la Tokyo, vor prezenta modelul facelift al lui C4 Cactus. Tot aici aflăm că modelul înnoit va renunţa la sistemul Airbumps, pentru un design mai clasic şi tradiţional. În schimb producătorii promit că facelift-ul va fi mai confortabil, motiv pentru care acesta urmează a fi prezentat sub motto-ul „Comfort is the new cool”.

Amintim că pe lângă designul neobişnuit pe care îl oferă caroseriei, sistemul Airbumps are şi o funcţie practică. El este format din capsule cu aer, care sunt inserate in ornamentele instalate la mijlocul portierelor. Acestea asigură elasticitatea panourilor caroseriei şi evită zgârieturile sau amortizează loviturile mici.

Sistemul Airbumps a adus o notă proaspătă  designului pe piaţa automobilelor. Cum vor reacţiona clienţii companiei Citroen care procurau modelul C4 Cactus, inclusiv pentru inserţiile din uşi rămâne de văzut. Iar până atunci aşteptăm în comentarii părerile voastre privind acest schimb de design.

Comentarii