lukoil-banenr

Noul Cadillac ATS se anunta un cosmar rivalii sai

Asteptarea a luat sfarsit. Dupa o indelungata campanie de teasing, americanii de la Cadillac au dezvaluit astazi primele detalii si fotografii oficiale ale noului ATS – un model ce se anunta un adevarat cosmar pentru germanele Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class.

Pilot Autoexpert

Pe langa urmatoarea generatie a modelului Ford Fusion (sau, daca vrei, a Mondeo-ului american), Salonul Auto de la Detroit mai gazduieste si premiera mondiala a sedanului Cadillac ATS – un automobil asteptat de presa de specialitate inca de la finele anului trecut.

Proiectata pentru a concura cu germanele Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class, ultima creatie a constructorului de peste Ocean se remarca in special printr-un design agresiv, caroseria incluzand in componenta sa numeroase detalii angulare – iar aici ne referim in special la grila frontala de dimensiuni generoase, la blocurile optice inzestrate cu tehnologia LED si, nu in ultimul rand, la liniile ce dau nastere partilor fata / spate. Un alt element de atractie il reprezinta interiorul, sedanul american preluand partial aceeasi tema angulara regasita si la exterior.

In ceea ce priveste gama de motorizari, viitorii cumparatori au la dispozitie trei propulsoare pe benzina: un 2.0 aspirat natural, ce produce aproximativ 200 cai putere si 255 Newton-Metri; un 2.0 turbo ce livreaza celui aflat la volan nu mai putin de 270 cai putere si 353 Newton-Metri; un V6 aspirat natural, cu o capacitate cilindrica de 3.5 litri, de 318 cai putere si 362 Newton-Metri. Toate unitatile sunt disponibile atat cu transmisie manuala, cat automata – ambele venind la pachet cu sase trepte. De asemenea, tinem sa mentionam ca noul Cadillac ATS beneficiaza in standard de tractiune spate, un sistem de tractiune integrala fiind disponibil optional. Meniul tehnic este completat de suspensia ajustabila dotata cu tehnologia Magnetic Ride Control si sistemul de franare semnat Brembo.

Comentarii