lukoil-banenr

Noul Cadillac CTS – primele imagini oficiale

Pilot Autoexpert

Noul Cadillac CTS se remarcă prin numeroase elemente stilistice preluate de la recent lansatele ATS şi XTS, blocurile optice echipate cu tehnologia LED fiind chiar o primă dovada în acest sens.

Noua versiune a modelului american de clasă medie mai iese în evidenţă şi prin grila frontală de dimensiuni mai generoase, dar şi prin capota bombata a motorului sau prin eleronul integrat în linia portbagajului.

Referitor la interior, singura imagine disponibilă ne dezvăluie un cockpit elegant, înzestrat cu multiple inserţii de piele şi cu accente de lemn.

La interior, modificările nu sunt mai puţin semnificative: consola centrală are acum un design nou, ca şi gurile de ventilaţie şi diferitele butoane ale instalaţiei de climatizare, reorganizată şi ea. Panoul cu instrumente de bord a fost şi el cosmetizat, iar gama de culori a fost împrospătată.

Referitor la partea tehnică, informaţiile oficiale lipsesc momentan, însă, astfel precum şi imaginile cu modelul deghizat complet, vor fi disponibile la sfârşitul acestei săptămâni, în cadrul Salonului Auto de la New York.

Comentarii