lukoil-banenr

Noul Carlsson CK63 RS este un CLS63 AMG pe placul lui Mos Craciun

Cu modelul Carlsson CK63 RS ne-am intalnit si in toamna anului trecut, insa lucrurile par sa fi evoluat in ultima perioada de timp. Mai exact, celebra companie de tuning a retusat in totalitate interiorul creatiei sale, posesorii modelului Mercedes CLS63 AMG fiind acum invitati sa opteze pentru piele Nappa de culoare ‘Santa Red’ si ornamente finisate intr-un alb contrastant. Mai mult de atat, aceeasi combinatie de rosu / alb se regaseste si la nivelul ceasurilor de bord, rezultatul final putand fi confundat extrem de usor cu un martisor care anunta sosirea primaverii (si asta fiindca sarbatorile de Craciun tocmai au trecut).

Pilot Autoexpert

In ceea ce priveste exteriorul, noul Carlsson CK63 RS se bucura in continuare de acelasi kit aerodinamic subtil, ce inclina raportul eleganta/sportivitate catre cea din urma caracteristica. Intr-o alta ordine de idei, asta inseamna ca ultima creatie a companiei germane de tuning se remarca printr-o noua prelungire pentru spoilerul fata, respectiv un nou difuzor de aer pentru spoilerul spate – ambele componente fiind realizate din fibra de carbon. De asemenea, din meniu nu lipsesc nici jantele pe 20 inci combinate cu o suspensie mai joasa cu aproximativ 30 milimetri, coupe-ul german cu patru usi fiind finisat in cele din urma intr-o nuanta de ‘Diamond White Metallic’ pentru a fascina cu detaliile sale impresionante.

Tunerul din Merzig nu s-a oprit insa aici, ci a tinut neaparat sa adauge si o doza extra de putere. Inzestrat cu o noua unitate de control, plus un rasunator sistem de evacuare, gloriosul Carlsson CK63 RS ascunde sub capota nu mai putin de 652 cai putere si 1.000 Newton Metri (!). Drept urmare, primii 100 km/h vin dupa aproximativ 4.1 secunde, in timp ce viteza maxima depaseste cu mare usurinta pragul celor 300 km/h.

Comentarii