lukoil-banenr

Noul Chrysler Ypsilon Black&Red a ajuns in UK

Dupa lansarea Lancia Ypsilon Black & Red in noiembrie anul trecut, editia speciala a supermini-ului italian si-a pus acum logo-urile Chrysler, pentru a merge la vanzare in Marea Britanie.

Pilot Autoexpert

Atat la exterior cat si la interior, noua editie a hatchback-ului subcompact Chrysler Ypsilon este vopsit in doua culori, negru si rosu.

La exterior, masina poate fi dotata optional cu jante din aliaj de 16 inch, proiectoare de ceata, geamuri fumurii si praguri laterale, in timp ce Chrysler a echipat, de asemenea, modelul Ypsilon Black&Red, cu aer conditionat, Bluetooth Blue & Me si sistem Hi-Fi 360 ​​de grade.

„Suntem incantati sa lansam acest model al popularei linii Ypsilon”, spune Nigel Land, director de marca, Jeep Chrysler UK. „Cu echipament suplimentar in valoare de mai mult de 3000 lire, pentru o masina care incepe de la doar 12750 lire, noi credem ca Black&Red va deveni un membru valoros al familiei Ypsilon.”

In Marea Britanie, Ypsilon Editie speciala este disponibil cu o gama de trei motoare, un motor de 0.9-litri TwinAir si si unul de 1.2-litri pe benzina si un motor diesel Multijet de 1,3-litri.

Preturile pornesc de la 12750 lire pentru motorul de 1.2 litri, de la 13950 lire pentru motorul de 0,9 litri TwinAir si de la 14950 lire pentru motorul diesel de 1.3 litri Multijet.

Comentarii