lukoil-banenr

Designul noului model Mercedes-Benz E-Class a fost dur criticat pentru asemănarea puternică care o poartă cu mai marele S-Class. Este adevărat că în scurt timp toţi s-au obişnuit cu ideea că poate fi o copie reuşită şi s-a mers deja pe punctele forte ale maşini, adică dotările de top şi materialele de lux. Recent însă, în China, a debutat o versiune alui E-Class, cu ampatament mărit, care readuce subiectul asemănărilor pe cap de afiş.

Pilot Autoexpert

Modelul din imagini, este proiectat şi construit exclusiv pentru piaţa auto din China, fiind asamblat de către Beijing Benz Automotive Co. (BBAC). La origini este tot un E-Class, dar care a primit litera L (Long), ce stârneşte şi mai multă confuzie! Şi nu pentru că ar fi un model alungit, ci pentru că poate fi uşor confundat cu un Maybach!

Caracteristic automobilelor din acest segment, ampatamentul sedanului-limuzină a crescut cu cel puţin 140 de mm (3.079mm), astfel că lungimea totală a maşinii măsoară acum 5.063 mm. Spaţiul interior astfel, măsurat pe lungime, îl depăşeşte chiar şi pe cel al lui S-Class, în timp ce lungimea totală este mai mică. Un compromis excelent nu?

Urmează să aflăm mai multe detalii şi să revenim cu poze noi, de la prezentarea noului E-Class L în cadrul unui Salon Auto de la Beijing.

Mercedes-E-Class-LWB-1 Mercedes-E-Class-LWB-2 Mercedes-E-Class-LWB-4 Mercedes-E-Class-LWB-5 Mercedes-E-Class-LWB-6 Mercedes-E-Class-LWB-7 Mercedes-E-Class-LWB-8 Mercedes-E-Class-LWB-9 Mercedes-E-Class-LWB-10 Mercedes-E-Class-LWB-11 Mercedes-E-Class-LWB-12 Mercedes-E-Class-LWB-13 Mercedes-E-Class-LWB-14 Mercedes-E-Class-LWB-15 Mercedes-E-Class-LWB-16 Mercedes-E-Class-LWB-17 Mercedes-E-Class-LWB-18 Mercedes-E-Class-LWB-25 Mercedes-E-Class-LWB-28

Comentarii