lukoil-banenr

Noul Ferrari 599 GTB 60F1 celebreaza 60 de ani de victorii in Formula 1

60 de ani de victorii in Formula 1. Este o performanta cu care se pot lauda doar italienii de la Ferrari, Scuderia fiind singura echipa care a concurat in fiecare sezon al popularei competitii auto. Iar o astfel de performanta nu poate fi trecuta cu vederea, ci trebuie neaparat celebrata cu un automobil special. Asadar, acestea fiind spuse, e cazul sa facem cunostinta cu noul 599 GTB 60F1.

Pilot Autoexpert

Luand nastere in urma programului Tailor Made, ultima creatie a companiei din Maranello este disponibila in numai trei combinatii exterioare, fiecare reprezentand un moment de glorie in istoria Scuderiei Ferrari. Mai exact, supercarul italian poate fi ‘imbracat’ in aceeasi nuanta cu cea a monopostului 375 F1 – care a obtinut prima victorie in Formula 1 din istoria Ferrari, sau poate fi pur si simplu finisat in culoarea pe care a purtat-o masina cu care Fernando Alonso a castigat la Silverstone. De asemenea, Ferrari planuieste sa ofere noul 599 GTB 60F1 si intr-o a doua combinatie care sa ne reaminteasca de monopostul F150 Italia.

In plus, pe langa picanteriile estetice, ultima creatie a companiei din Maranello beneficiaza si de pachetul HGTE (Handling Gran Turismo Evoluzione), care aduce cu sine o suspensie regandita, dotata cu arcuri si amortizoare intarite, plus o garda la sol mai joaca cu cativa milimetri. Intr-un final, pachetul cu bunatati culmineaza cu jantele pe 20 inci si interiorul modificat, ce se bucura de prezenta unor scaune racing inzestrate cu centuri de tip ham.

Noul Ferrari 599 GTB 60F1 va fi construit intr-o serie extrem de limitata, fiecare exemplar urmand a primi o placuta speciala semnata de Froilan Gonzalez si Fernando Alonso – pilotii care i-au adus constructorului italian prima si ultima victorie in Formula 1.

Comentarii