lukoil-banenr

Recent, pe internet au apărut poze cu noul Ford Focus de ultimă generație complet decamuflat. Automobilul a fost văzut în orașul portughez Cascais, în timpul unei fotosesii, anunță publicația Vezess.

Pilot Autoexpert

Noul focus va fi asamblat pe platforma modulară, care dealtfel va scădea masa totală a automobilului cu 50 de kilograme. Gama de motoare a noului model va fi compusă dintr-un propulsor în trei cilindri de 1.0 litri volum, ce în dependență de modificație va dezvolta 100, 125 și 140 de cai putere. Deasemenea se vor propune încă două motoare unul de 1.5 și altul de 2.0 litri volum, cea mai puternică versiune a căruia va dezvolta 280 CP.

Pe lângă versiunea de performanță ST, noul Focus va avea și modificare pentru allroad cu denumirea Active și una de lux numită Vignale.

Prezentarea noului Ford Focus va avea loc în cadrul unui eveniment special în luna aprilie a anului 2018. Pe piața europeană mașina va fi disponibiă în toamna acestui an. Pentru piața din SUA modelul va fi vândut începând cu anul 2019.

Comentarii