lukoil-banenr

Noul Ford Mustang

Îţi mai aminteşti ce se întâmpla în Gotham City? Când erau probleme şi era nevoie de intervenţia lui Batman, un proiector uriaş imprima pe nori emblema care se regăsea şi pe pieptul eroului. Nu ştim dacă asta i-a inspirat pe inginerii de la Ford, dar chestia este că ei propun ceva asemănător pentru viitoarea generaţie de Mustang.

Pilot Autoexpert

Desigur, nu este vorba de o proiecţie pe nori sau pe tavan şi nici nu te ajuă dacă ai probleme cu Joker. Cei de la Ford au integrat în partea de jos a oglinzii un mic proiector, care intră în acţiune în momentul în care apeşi butonul pentru deblocarea portierelor. Pe asfalt va apărea silueta Mustang, care îţi va încânta privirea mai ales noaptea.

La prima vedere, s-ar putea spune că este un dispozitiv foarte simplu de integrat. Însă realitatea contrazice asta, pentru că inginerii au avut ceva de lucru până au ales modelul care se potriveşte perfect din mai multe variante disponibile. Totuşi, rezultatul s-a văzut chiar în fabica Ford, când unul dintre muncitori a testat dispozitivul pe linia de producţie, după care toţi ceilalţi colegi din preajmă au venit să vadă mai bine ce se întâmplă.

Comentarii