lukoil-banenr

Noul Lux de la Aston Martin

Pilot AutoexpertProducatorul Britanic, Aston Martin intenționeaza răsfețe clientții săi lansând o ediţie specială a modelului Rapide, botezată sugestiv, Luxe. Astfel modelu coupe sedan, va beneficia o serie de modificări estetice importante, care personalizează aspectul general.

Cleinții Aston Martin vor fi răsfățați cu modificari prezente la interior şi la exteriorul coupe-lui. La interior vor putea opta pentru un nou sistem audio Bang & Olufsen, scaunele îmbrăcate în piele, reglabile electric şi ventilate, şi nici ecranele LCD pentru ocupanţii locurilor spate, pentru o tapițerie din piele perforata, în culorile Mango, Piano Black, Bamboo, Tamo Ash. Parta exterioara de asemenea va putea beneficia de un set de personalizări, o gamă mailarga de jante și pachetele Fast Track, Contemporary, DBS Special sau cele deja existente în gamă, responsabile pentru modificarea cromaticii generale.
Partea tehnica a editie speciale Rapide, nu va benificia de noi tipuri de motorizări, asftel coupeul va fi echipat cu un propulsor V12 pe benzină, de 6 litir, aspirat normal fiind gata sa produca 470 cai putere.

 

Comentarii