lukoil-banenr

Noul Mercedes-Benz ML tunat de Hofele-Design

Tunerului german Hofele-Design i-a trebuit ceva timp până şi-a îndreptat atenţia asupra crossoverului Mercedes-Benz ML, rezultatul final însă este unul cu adevărat înteresant.

Pilot Autoexpert

Creaţia germanilor a obţinut numele Starcruiser GT 550 şi este echipat cu un kit de caroserie din 14 piese. Acesta include spoilere noi, prize de aer mai mari cu LED-uri pentru deplasarea pe timp de zi, praguri laterale noi şi aripi mai late. În partea din spate, SUV-ul german dispune de un deflector de aer nou şi de patru ţevi de eşapament.

Tunerii de la Hofele-Design oferă acest pachet separat pentru preţul de 6.500 de euro. Kit-ul poate fi completat cu un set de jante Reverso II cu dimensiuni cuprinse între 20 şi 22 de inch. La interior, tunerii germani oferă o tapiţerie din piele în trei nuanţe cusută în mod manual.

La capitolul mecanică, cei de la Hofele au creat un modul electronic pentru micşorarea gardei la sol. Datorită acestuia, SUV-ul din Stuttgart poate coborî mai aproape de sol cu până la 40 mm până la o viteză de maxim 80 km/h. În ceea ce priveşte performanţa, tunerii au ales să realizeze unele pachete pentru versiunile ML250 şi ML350 BlueTEC.

Printr-o recalibrare a unităţii ECU, ultima versiune menţionată oferă 308 cai putere, cu 53 CP mai mult comparativ cu versiunile producătorului german, şi dezvoltă 700 Nm.

Comentarii