lukoil-banenr

Cehii au confirmat o nouă versiune de caroserie pentru actuala generaţie a modelului Skoda Superb, prezentată de curând la Salonul Auto de la Geneva.

Pilot Autoexpert

Noul model va fi prezentat publicului larg abia în luna septembrie, mai cu seamă la Salonul Auto de la Frankfurt, însă până atunci, jurnaliştii vor avea ocazia să cunoască Superb-ul Combi în cadrul unei festivităţi care va avea loc în luna Iulie a lui 2015. Între timp spionii auto au şi reuşit să surprindă prototipul noului model camuflat lejer, undeva pe autostrăzile Republicii Cehe.

Designul maşinii a rămas practic neschimbat, mai puţin în partea posterioară, bineînţeles. Datorită formei caroseriei, spaţiul de sotcare a portbagajului va creşte de la 625 de litri la cel puţin 660 de litri, iar cu bancheta spate pliată, volumul acestuia ajunge la 1.895 de litri!

Gama de motorizări oferită pe noul Skoda Superb Combi este identică cu cea a sedanului şi include patru unităţi pe benzină TSI dar şi trei propulsoare diesel TDI cu o putere cuprinsă între 120 şi 280 de cai putere!

sursa: wcf.com

Comentarii