lukoil-banenr

Noua generaţie a modelului Nissan Maxima era aşteptată pentru debut încă la Salonul Auto de la Detroit care a avut loc în luna ianuarie a acestui an. Dar, se pare că niponii aveau alte planuri. Recent sedanul japonezilor a apărut într-un spot comercial pentru Super Bowl!

FLYONE

Se pare că cei de la Nissan au vrut să intrige spiritele amînând prezentarea noului Nissan Maxima. Astăzi, noul Nissan Maxima s-a lăsat deconspirat în cadrul spotului video de 90 de secunde. Denumirea spotului (Cu tata) ne sugerează faptul că noua Maxima se vrea a fi o mașină de familie.

diselok

Prezentat pentru prima dată în formă de concept în cadrul Detroit Motor Show 2013, modelul de serie păstrează liniile caracteristice ale conceptului, un design prietenesc, familiar dar totodată cu mici retuşuri sport.

Cel mai probabil, sub capotă se va regăsi unitatea revizuită de 3,5 litri volum al actualului model care va livra peste 300 CP. Un alt propulsor ar putea fi preluat de la Pathfinder cu o capacitate cilindrică de 2.500 cmc la care va fi agregat un motor electric. Nu se cunoaște când noua Maxima va fi lansat în producția de serie şi nici prea multe detalii tehnice nu ne-au fost oferite, dar cel mai probabil că acest lucru se va întâmpla în anul curent.

Nissan-2016-Maxima1

Nissan-LMP1-GT-2

Nissan-LMP1-GT-3

Comentarii