lukoil-banenr

Odată cu lansarea noului Renault Trafic, partenerii de la Opel ne prezintă și viziunea sa a noului van: germanii revin în segmentul modelelor utilitare uşoare cu o nouă generaţie a modelului Vivaro. Responsabil pentru aproximativ 50.000 de comenzi anul trecut, Vivaro avea nevoie de un aer proaspăt pentru a putea păstra cota de piaţă europeană de 10 procente.

Pilot Autoexpert

Modelul utilitar este aliniat filosofiei de design Opel, adoptând un aspect general vizibil înrudit cu modele proaspăt revizuite precum Insignia şi Astra. Asta este şi cea mai importantă diferenţă între modelul german şi fratele său de platformă, Renault Trafic.

Blocurile optice frontale vin cu fundal fumuriu, grila nouă adoptă o lamelă cromată, luminile LED diurne nu lipsesc, iar forma sculpturală trasată între oglinzi şi bosajele spate este împrumutată de la modelele menționate mai sus.

opel_vivaro_2

Noul Opel Vivaro va fi oferit alături de patru variante de configurare: panel van, combi, crew și bus. Modelul oferă o caroserie cu o lungime de 5 metri şi una care adaugă alţi 40 de centimetri la aceasta. Creşterea în dimensiuni garantează mai mult spaţiu interior şi noi posibilităţi de depozitare şi transport.

Sub capota noului Vivaro, Opel va oferi două motoare diesel. Ambele au o capacitate de 1.6 litri.

Pozele cu interiorul și detalii despre vânzări urmează să fie publicate în următoarele luni.

opel_vivaro_van_3

opel_vivaro_van_4

vauxhall_vivaro_van_2

vauxhall_vivaro_van_1

Comentarii