lukoil-banenr

Noul Porsche 911 tunat de Caractere

Piaţa de tuning dedicată ultimei generaţii a legendarului automobil din Stuttgart continuă să explodeze tot mai mult şi mai mult – după companii precum TechArt sau Gemballa, a venit rândul celor de la Caractere să îşi lase amprenta asupra recent-lansatului 991.

Pilot Autoexpert

Tratamentul belgienilor este unul pur estetic, principala grijă a tunerului din Werbomont fiind reprezentaţa de aspectul exterior al renumitului supercar german. Noul Porsche 911 s-a ales pentru început cu o parte frontală complet restilizată, scoasă în evidenţă atât de prelungirea ataşată spoilerului, cât şi de prizele de aer adiţionale.

De asemenea, cu un pachet similar format din prelungiri, plus prize de aer adiţionale se îmbogăţeşte noul 911 şi la nivelul profilului lateral, tratamentul Caractere dedicat ultimei generaţii a legendarului automobil din Stuttgart încheindu-se cu difuzorul de aer şi eleronul pentru capotă – ambele de dimensiuni generoase, proaspăt instalate în partea din spate a supercarului german.

Iar pentru acei posesori de Porsche 911 care visează la ceva mai mult decât un „nou” kit aerodinamic, compania belgiană de tuning este gată să ofere şi un sistem de evacuare cu patru tobe de eşapamente sau jante speciale în cinci spiţe duble, disponibile fie pe 20 sau 21 inch.

Comentarii