lukoil-banenr

Casa de tuning TechArt ne prezintă primele imagini cu ceea cum ea vede noul Porsche 911 Turbo. La nivel exterior, sportiva germană a primit un pachet din carbon compozit ce include un spoiler frontal activ, praguri noi și un eleron fix. De asemenea, designerii TechArt propun un difuzor de aer îmbunătățit și jante de 20 sau 21 de inch din aliaj.

Pilot Autoexpert

TechArt Porsche 911 Turbo

La nivel mecanic, inginerii casei de tuning germane au înlocuit suspensiile cu unele mai sportive și au modificat sistemul de evacuare. Referitor la habitaclu, TechArt încă nu a publicat nicio fotografie, însă oficialii germani spun că sportiva Porsche vine cu piele naturală de înalată calitate, cu un volan sport și cu pedale din piele, opțional fiind disponibil un pachet din fibră de carbon.

TechArt pregătește pentru Porsche-ul 911 Turbo și modificări sub capotă, acestea având la bază kit-ul TA 091/T1 cu extra-performanță.

Porsche-ul 911 Turbo echipat cu kit-ul TechArt va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna Martie.

TechArt Porsche 911 Turbo 2

TechArt Porsche 911 Turbo 3

TechArt Porsche 911 Turbo 4

Comentarii