lukoil-banenr

 

Primele poze oficiale cu noul Porsche 911

Pilot Autoexpert

Iată şi primele imagini oficiale cu noul Porsche 911, nume de cod 991, o maşină complet nouă, dar care adoptă un design foarte familiar. Adevărul este că vorbim de un model total nou, Porsche 911, care va fi prezentat în această toamnă, la Salonul Auto Frankfurt 2011.

Faţă de actuala generaţie 911 se remarcă o evoluţie subtilă a stilului, farurile ovoidale având o altă amenajare interioară, spoilerul având alte fante, iar luminile de tip LED fiind integrate mai agresiv în ansamblu. În spate, cea mai importantă modificare se referă la forma stopurilor, mai înguste şi cu o formă mai simplistă.

În interior, noul Porsche 911 păstrează un cockpit sportiv pentru şofer, cu multe detalii clasice, dar consola şi tunelul central sunt realizate foarte modern şi high-tech.

Maşina este mai lungă cu aproximativ 50 mm faţă de actualul 911, iar cele două motoare boxer în şase cilindri au fost upgradate: Carrera are un 3,4 litri de 350 CP, iar Carrera S un 3,8 litri de 400 CP.

Marea noutate o reprezintă noua cutie manuală cu 7 trepte, iar, opţional, este disponibilă transmisia automată PDK, cu dublu ambreiaj, precum şi un sistem launch-control.

Comentarii