lukoil-banenr

Noul Q7 V12 TDI by Fostla este un mamut gigant, dopat cu 600 CP si 1.150 Nm

Aparent specializata in aplicarea unor folii auto, compania germana Fostla a mers mult mai departe atunci cand a venit vorba de modificarea unui exemplar Audi Q7 V12 TDI. Mai exact, tunerul din Hanovra a optat si pentru instalarea unui kit de performanta, V12-le twin-turbodiesel de sase litri ascuns sub capota livrand acum celui aflat la volan nu mai putin de 600 cai putere si 1.150 Newton-Metri – un plus de 100 CP si 150 Nm comparativ cu versiunea standard.

Pilot Autoexpert

Din pacate, specialistii Fostla nu au fost atat de generosi incat sa ne dezvaluie si noile performante ale mamutului german, insa este bine de stiut ca un Audi Q7 V12 TDI in varianta stock are nevoie de aproximativ 5.5 secnde pentru a-si catapulta pasagerii pana la 100 km/h. In ceea ce priveste viteza maxima, inginerii din Ingolstadt s-au grabit sa instaleze o limitare la 250 km/h – limitare care, cel putin noi, speram sa fi fost indepartata.

Revenind insa la ultima creatie a companiei de tuning din Hanovra, nu ne-a mai ramas de precizat decat un singur lucru: din lista cu imbunatatiri nu lipsesc nici folia negru mat aplicata la nivelul caroseriei, nici jantele Mansory pe 23 inci si, bineinteles, nici blocurile optice inzestrate cu o tenta fumurie. Drept urmare, noul Audi Q7 V12 TDI by Fostla se poate lauda nu doar cu performante ametitoare, ci si cu aparitii amenintatoare.

Comentarii