lukoil-banenr

Pentru că un Range Rover Sport echipat cu un V8 supraalimentat nu este suficient de bun pentru a-şi măsura puterile cu concurenţa, britanicii au decis că este cazul să lanseze o versiune „de luptă” a acestuia. 

FLYONE

Şi ce versiune! Range Rover Sport SVR, adică Special Vehicle Operations, iar asta înseamnă că V8-ul produce deja 550 de cai putere şi un cuplu total de 680 Nm, adică cu 40 de CP şi 56 Nm mai mult faţă de versiunea de top de până acum! Încălţat cu jante de 22 de inch în diametru şi anvelope de 295/40 Continental SportContact 5, noul RR Sport SVR garantează o accelerare de la zero la prima sută în numai 4.5 secunde! Dacă vă interesează viteza maximă atunci aflaţi că aceasta este limitată la 260km/h.

diselok

SVR-ul nu vrea să fie prea plictisitor, iată de ce inginerii au instalat un sistem de eşapament inteligent care la turaţii joase sună ca un Range Rover „obişnuit” iar la bruscarea acceleratorului se dezlănţuie ca un adevărat sportcar.

La interior, cel mai performant SUV din gama Range Rover, iese în evidenţă prin combinaţia de culori de gri şi negru, armonizat cu inserţii şi trimuri realizate din fibră de carbon. Pentru a te convinge că te afli într-un SUV cu pretenţii sport înalte, Range Rover a făcut rost şi de scaune de tip scoică, profilate şi individualizate cu inscripţia SVR.

Dacă sunteţi interesaţi să aflaţi cât costă noul Range Rover Sport SVR vă spunem noi că acesta porneşte de la 131.564 euro cu TVA-ul inclus!

Range-Rover-Sport-SVR-2

Range-Rover-Sport-SVR-3

Range-Rover-Sport-SVR-4

Range-Rover-Sport-SVR-12

Range-Rover-Sport-SVR-11

Range-Rover-Sport-SVR-10

Range-Rover-Sport-SVR-9

Range-Rover-Sport-SVR-5

Range-Rover-Sport-SVR-21

Range-Rover-Sport-SVR-23

Range-Rover-Sport-SVR-27

Range-Rover-Sport-SVR-28

Range-Rover-Sport-SVR-29

RRS_SVR_Badge_Rear_LowRes

Range-Rover-Sport-SVR-33

Range-Rover-Sport-SVR-32

Range-Rover-Sport-SVR-31

Range-Rover-Sport-SVR-30

Comentarii