lukoil-banenr

Noul Renault Symbol – facelift major în stilul noului Logan

După modificările de la exterior, versiunea modernizată a modelului Renault Symbol se remarcă prin aceleaşi linii, forme şi detalii estetice precum a doua generaţie a popularei Dacii Logan, singurele diferenţe vizuale dintre cele două automobile regăsindu-se la nivelul părţii frontale, acolo unde francezul s-a ales cu grila şi blocuri optice restilizate, plus un nou design la nivelul părţii inferioare a spoilerului.

Pilot Autoexpert

Despre interior, fotografiile oficiale lipsesc la acest moment, constructorul din Hexagon limitându-se la a preciza că viitorii clienţi vor avea la dispoziţie şi un sistem multimedia echipat cu ecran tactil de şapte inch, cu conectivitate USB şi Bluetooth, respectiv cu funcţie de navigaţie. Drept urmare, nu ar fi deloc o mare surpriză dacă noul Renault Symbol îşi va împărţi cu recent-lansata Dacie Logan 2 şi interiorul.

Referitor la gama de motorizări, versiunea modernizată poate fi echipată cu aceleaşi propulsoare precum modelul de la Mioveni, unitatea turbo de 0.9 litri şi 90 şi două variante ale nemuritorului 1.5 dCi, de 75 sau 90 cai putere.

Comentarii