lukoil-banenr

Noul Seat Toledo

Deși va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva ca un concept, Seat îl va lansa pe Toledo în serie, cel mai probabil la finalul acestui an. Cea de-a patra generație a lui Toledo, se va întoarce la origini, dacă putem spune așa, pentru că spre deosebire de ultimele două modele cu aspect de MPV, acesta va redeveni un Sedan. Dacă mai pui la socoteală că este și hatchback și dacă privești unghiul îngust al geamului spate, se poate spune că noul Seat Toledo va fi un Sedan hatchback cu alură de coupé.

Pilot Autoexpert

Mașina va fi destinată famiilor tinere, fiind proiectată pentru 5 persoane. Ca dimensiuni, putem să-ți precizăm că va fi înaltă ca o Ibiza (1,69 metri) și va avea lungimea apropiată de un Leon (4,48 metri). Deși trece în clasa Sedanurilor hatchback, Toledo nu va duce lipsa spațiului, capacitatea portbagajului fiind de 500 de litri. Dacă mai rabatezi și scaunele din spate, ai suficient loc pentru a-ți ajuta prietenii să se mute.

Lista cu motoarele care vor echipa Toledo-ul nu a fost făcut oficială, acest aspect urmând să-l aflăm la Geneva, dar se preconizează că vor fi motoarele de la Volkswagen. Ca prețuri, știm doar că în Spania, Toledo va porni undeva de la 13.000 de euro.

Pentru motorizări, poze noi sau alte detalii legate de lansarea pe piață, mai ai de așteptat puțin, până la Salonul din Elveția.

Comentarii