lukoil-banenr

Acum câteva săptămîni v-am comunicat despre faptul că Alfa Romeo v-a lansa un nou sedan de clasă medie care va concura cu noul Volkswagen Passat și Ford Mondeo. Ei bine, iată că astăzi s-a aflat că noul model va avea şi motoare foarte performante.

FLYONE

Alfa-Romeo-midsize-sedan-rendering-0

diselok

Alfa Romeo cu numele de cod Project 951 va fi lansată la data de 24 iunie a anului viitor 2015. Sedanul care are ca scop demararea procesului de modernizare a mărcii și va dispune de tracțiune pe puntea spate, iar opțional va fi disponibilă și tracțiunea integrală. Încă de la început noua Alfa va putea fi oferită într-una dintre cele trei versiuni de motorizare, două pe benzină și un diesel de 2,2 litri volum cu puteri cuprinse între 135 și 210 CP.

Alfa-Romeo-midsize-sedan-rendering-2

Unitățile pe benzină vor fi reprezentate de un motor turbo de 2.0 litri volum în 4 cilindri, cu injecție directă și tehnologia MultiAir de sincronizare variabilă a supapelor. Numit ”Global Medium Engine”, acesta va fi motorul de bază al brand-ului, şi va dezvolta puteri cuprinse între 180 și 330 CP iar clienţii vor putea opta pentru transmisia manuală sau cea automată.

Vârful de gamă va fi reprezentat de un motor în 6 cilindri de 2,9 l volum cu turbocompresor care va furniza 480 CP! Acest propulsor este derivat dintr-un motor de 3.0 litri volum pe care Ferrari l-a proiectat pentru Maserati Quattroporte și Ghibli.

Cu mai multe detalii și poze despre noua Alfa Romeo, revenim în curând.

Alfa-Romeo-midsize-sedan-rendering-3

 

Comentarii