lukoil-banenr

Jeremy Clarkson, fostul prezentator al show-ului automobilistic Top Gear, va deveni cel mai bine plătit prezentator din Marea Britanie! Acest lucru se datoarează noului proiect televizat despre lumea auto, în care se reunesc Clarkson, Hammond şi May.

Pilot Autoexpert

Tabloidul britanic Mirror, citând surse proprii, susține că Jeremy Clarkson va câștiga anul acesta în jur de 10 de milioane de lire sterline, echivalentul a 15 milioane de dolari, iar colegii săi Richard Hammond și James May – vor primi câte 7,2 de milioane de lire sterline. Conform contractului recent semnat cu cei de la Amazon, pentru fiecare episod al noului spectacol auto, Clarkson va primi un buget de de 4,5 milioane de lire sterline (aproape 7 milioane de dolari). Pentru fiecare serie a noului show-auto, Clarkson va primi aproximativ 800 de mii de lire sterline, în timp ce producătorul său Andy Wilman – 600 mii.

Clarkson, Hammond și May au semnat un contract de muncă cu Amazon la sfârșitul lunii iulie a acestui an. Acest lucru sa întâmplat la patru luni după ce Jeremy a fost suspendat de la Top Gear și a plecat de la BBC, iar durata contractului este de trei ani.

Bugetul pentru noua emisiune auto este estimat la peste 160 milioane de lire sterline (250 milioane de dolari) şi este programat pentru difuzare începând cu anul 2016. Acesta va fi publicat ca parte a unui program de bonus dn partea serviciului Amazon Prime Video Instant. Accesul la acesta în Marea Britanie costă 79 de lire sterline pe an, în SUA și Europa – 99 de dolari și 49 de euro, respectiv.

sursa: mirror.co.uk

Comentarii