lukoil-banenr

Pe rețea, au apărut imaginile care dezvăluiesc complet felul în care se arată SUV-ul conceptual marca Mercedes-Benz. Noul model care este proiectat în stilul folosit deja pentru coupe-ul și cabriolet-ul Vision, va fi prezentat în scurt timp la Salonul Auto de la Beijing.

Pilot Autoexpert

Conceptul Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury reprezintă defapt un hibrid dintre un SUV și un sedan de lux. Totodată caroseria conceptului de departe amintește de formele unui SUV coupe, cum ar fi de exemplu GLE Coupe. Printre deciziile de design folosite, se remarcă și unele mai puțin obișnuite cum ar este linia care desparte acoperișul panoramic și haionul în două părți egale.

Salonul lui Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury este alcătuit din patru scaune separate de un tunel. Pe panoul de bord se regăsesc tradițional două display-uri enorme, unul dintre care răspunde de gestionarea sistemului de infotainment și altul destinat ceasurilor de bord digitale. Interiorul SUV-ului de lux folosește materiale precum lemn natural, piele albă, aluminiu și aur.

În contextul în care acest automobil este destinat în primul rând pieței chineze, producătorul a avut grijă să inserteze în partea din spate a tunelului o măsuță pe care se regăsește un set tradițional chinezesc pentru prepararea și băutul ceaiului.

Comentarii