lukoil-banenr

După mai mulți ani de absenţă, Suzuki a hotărât că modelul Vitara are drept la viață, motiv din care a lansat la Paris în toamna anului 2014 o nouă generație. Amintim că acum 25 de ani, Vitara reprezenta un SUV cu abilități off-road pronunțate, actuala generație însă, țintește clasa crossover-ilor compacte.

Pilot Autoexpert

Totuși, tracțiunea integrală rămâne un atribut indispensabil. Versiunile entry-level având la dispoziție doar tracțiune pe puntea față. Chiar dacă a fost prezentată publicului acum jumătate de an, noua Vitara va ajunge în saloanele dealerilor europeni abia în luna aprilie an curent, iar în Moldova deja poate fi comandată. Surpiza cea mai plăcută o reprezintă prețurile noului model caresunt o adevărată revoluţie în acest segment de piață!

2015-Suzuki-Vitara-Paris-2014-04

Fiind disponibil doar cu o motorizare, benzinarul de 1,6 l volum de 120 CP, dieselul fiind disponibil doar pentru piața europeană, prețurile încep de la 11.500 euro. Dacă optați pentru un model cu tracțiune integrală, prețurile încep, fiți atenți, de la 13.500 euro! Să nu credeți însă ca nu este o mașină dotată, versiunea de stock oferă standard system de climatizare, ABS, ESP, geamuri electrice față, dar și un sistem audio. Altfel spus, noul Suzuki Vitara dă lovitura fiind printre cele mai accesibile crossovere cu tracțiune integrală pe piața locală ( dacă nu luăm în calcul Dacia Duster)!

SU_1439

Potrivit listei oficiale de preţuri, cea mai scumpă Vitara costă 15.500 de euro, bani care includ nivelul de echipare GLX. Cutia de viteze automată încă nu este disponibilă, reprezentantul Suzuki declarând că aceasta va apărea în lista opționalelor abia începând cu luna iunie. Prețul cutiei de viteze automate încă nu a fost comunicat dar cel mai probabil că va costa cel puțin 1000 euro. Garanția oferită de producător constituie 3 ani sau 100.000 km parcurși.

Comentarii