lukoil-banenr

Noul Volkswagen Touareg by JE Design

Pilot Autoexpert

Noul VW Touareg care inca nu a aparut pe piata autohtona a primit de curind un pachet de modificari. Acesta include atat un kit estetic, cat si un pachet de modificari pentru motorul TDI V8 de 4.2 litri. Pe langa pachetul estetic, JE Design ofera si un kit de suspensie special. Pentru toata gama de modificari, un client trebuie sa plateasca 19.750 de euro. Amintim ca pretul de lista a unui Touareg de 4,2 l TDI in Moldova este de 62300 euro.

Pachetul estetic le este oferit tuturor versiunilor Touareg si include o noua grila fata si un spoiler, precum si bosaje umflate pentru aripi. Pachetul este completat de un sort pentru bara spate, un sistem de evacuare special si un spoiler pentru usa hayon-ului. Clientilor de Touareg li se ofera si un set de jante din aliaj, echipate cu anvelope de performanta. Suspensia acestui model poate fi echipata cu un modul electronic special, care ii reduce garda la sol cu 35 de milimetri in modul de sosea.

In ceea ce priveste motorul lui Touareg, inginerii de la JE Design au modificat doar versiunea V8 TDI de 4.2 litri. Unitatea furnizeaza 340 CP si 800 Nm in versiunea standard, in timp ce versiunea JE Design dezvolta 410 CP si un cuplu motor de 930 Nm. Gratie puterii sporite, modelul poate accelera de la 0 la 100 km/h in 5.4 secunde, cu 0,3 secunde mai repede decit modelul de baza, in timp ce viteza maxima creste la 269 km/h.

 

Comentarii